Popkoor zoekt dirigent

GezochtGeplaatst op 27 november 2023

Popkoor zoekt dirigent m/v Popkoor BSUR, hét Groninger Popkoor, zoekt met ingang van komend voorjaar een nieuwe dirigent M/V Bijna zes jaar lang hebben wij met veel plezier gezongen onder leiding van dirigent Robert Ramaker. Jammer genoeg heeft Robert besloten om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Nu zijn we op zoek naar een nieuwe enthousiaste dirigent(e). Wat achtergrond informatie: Popkoor BSUR (“Be As You Are”) bestaat uit 60 enthousiaste leden. In 2025 bestaat het koor 30 jaar, en is daarmee één van de oudste popkoren van Nederland. Het koor put uit een gevarieerd repertoire met klassieke golden oldies en meer recente hits. Van gevoelige ballads tot pittige rock, van Stones tot Kensington, van Lennon tot Madonna, de veelzijdigheid van dit koor staat altijd garant voor een spetterend optreden voor een razend enthousiast publiek. BSUR treedt regelmatig op in Stad en Ommeland en heeft nationale en internationale ervaring met o.a. optredens in Berlijn en Brussel. Niet voor niets is er regelmatig een wachtlijst van mensen die graag willen meezingen. Bijzonder is dat we gebruik maken van 5-stemmige arrangementen. Van de nieuwe dirigent(e) wordt ook verwacht dat hij/zij zelf regelmatig nieuwe arrangementen toevoegt aan het repertoire Het koor treedt op met eigen choreografieën om van het optreden een ware show te maken met veel beweging waar het kan en weinig waar het moet. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op popkoorbsur.nl Vaste repetitieavond is maandagavond van 19.45 - 22.00 uur in MFC de Stroming te Groningen. Geïnteresseerd? Voor meer informatie kunt u bellen met S. ter Horst, 06 - 2060 1788 of H. Dollekamp 06 - 1548 1526 of mailen naar bestuur@popkoorbsur.nl.

Doelgroepen
Amateurkunstvereniging / gezelschap / band
Disciplines
Muziek Pop Rock
Locaties
Westerkwartier Het Hogeland Groningen Oldambt Eemsdelta Midden-Groningen Pekela Veendam Stadskanaal Westerwolde

Sluit je aan bij de online culturele community van Groningen

  • Vind evenementen
  • Promoot een concert of project
  • Aanbieden of vinden van projecten en faciliteiten
Maak jouw profiel aan

Reacties

Sort posts
profiel
Pianist Dirigent

Geachte heer/mevrouw, Bent u op zoek naar een pianodirigent voor het begeleiden van uw koor? Voor een speciale gelegenheid of het optimaal begeleiden van uw koor kan ik u ondersteunen als dirigent. Met een piano zal ik uw muziekstuk en zangers ondersteunen voor een perfect resultaat. Voor meer informatie ga naar pianodirigent.nl Met vriendelijke groet, Nune Schiphouwer

Geplaatst op: 11 dec. 08:26Bijgewerkt op: 11 dec. 08:26
Reacties
profiel
Popkoor BSUR

Dank je wel Nume voor je bericht. Wij verzamelen op dit moment alle reacties en we komen er tweede helft van januari op terug. Vr. gr. Sierk Ter Horst vz. BSUR.

Geplaatst op: 18 dec. 16:51