profiel
Lid sinds december 2023
Stuur bericht

WHIRL Productions

Informatie

WHIRL Productions is een onafhankelijk freelance bedrijf dat zich richt op het maken van films, theater en games die bijdragen aan een werveling van positieve verandering: we initiëren en werken samen aan artistieke en educatieve projecten die geworteld zijn in diepe ecologie en transdisciplinair onderzoek, het ontwikkelen van een mindset die resulteert in beter geïnformeerde levensbeslissingen en relatief meer gelijkheid in onze kosmos en wereld. WHIRL is in 2009 opgericht door regisseur/producent Bouke Mekel en is momenteel gehuisvest in De Biotoop aan de rand van de stad Groningen. WHIRL werkt voornamelijk met kunstenaars en docenten en houdt zich bezig met het maken van media voor clips, portretten en scapes, documentaires en fictiefilms, multimedia performances en games. Deze producties omvatten over het algemeen het bewerken en finetunen van zelf/co-creatie scripts/proza/poëzie, beeldende kunst/fotografie/cinematografie, muziek/geluid en choreografieën. Elk van deze diensten kan afzonderlijk of in combinatie met elkaar worden geleverd.

Categorieën
Zelfstandige (zzp) Regisseur Theatermaker Componist Projectleider PR medewerker Beeldend kunstenaar Aanbieder met producten voor het onderwijs Kunstvakdocent (vrije tijd)
Disciplines
Beeldende kunst Tekenen / schilderen
Media Fotografie Film Video Computer
Muziek Pop Klassiek Wereldmuziek / folk Jazz / blues Hiphop / rap Singer / songwriter
Taal Poëzie Verhalen Proza
Theater Muziektheater
Cultuuronderwijs
Gemeente
Groningen
Interesses
Beeldende kunst Tekenen / schilderen Ruimtelijk werk
Dans Modern Urban / streetdance Werelddans / folklore
Media Fotografie Film Video Computer
Muziek Pop Klassiek Rock Wereldmuziek / folk Jazz / blues Nederlandstalig / levenslied Streektaal Country Punk / metal Harmonie / fanfare / brassband House / dance R & B Hiphop / rap Reggae / ska Koor Orgel Singer / songwriter
Taal Poëzie Verhalen Proza
Theater Muziektheater Toneel Straat / openluchttheater Stand-up comedy
Cultuuronderwijs
Deel dit profiel op

Foto's en video's